Nice to meet you...
 
Hi, ik ben Renata Loos. Als mama van 2 kleine kinderen en vanuit een passie voor mooie dingen, stijlvol wonen en creatief bezig zijn groeide het idee om een eigen conceptstore te runnen. Na carrières in de psychiatrische zorg en het onderwijs zette ik de stap. Met Jools creëerde ik een stenen winkel waar je even kan wegdromen en jezelf mag verwennen met een zorgvuldig uitgezocht gamma aan spullen waar ik blij van word.

Hopelijk kan ik ook jou inspireren!

Follow Me:

Take care of yourself - Jools
628
post-template-default,single,single-post,postid-628,single-format-standard,qode-social-login-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,side_area_slide_with_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Take care of yourself

Niets zo zalig dan tijdens de lange, donkere en gure winteravonden de dag van je af te spoelen in een heerlijk warm bad. Relax en geniet van heerlijke uren in de badkamer bij kaarslicht, een glaasje wijn en een goed boek. Voed je body and soul! In de collectie van Meraki vind je zalig geurende producten die je huid voeden en zorgen voor een totale relaxatie. Deze producten doen het ook goed in een cadeauverpakking samen met een mooie toiletzak of badkamer accessoire.