Nice to meet you...
 
Hi, ik ben Renata Loos. Als mama van 2 kleine kinderen en vanuit een passie voor mooie dingen, stijlvol wonen en creatief bezig zijn groeide het idee om een eigen conceptstore te runnen. Na carrières in de psychiatrische zorg en het onderwijs zette ik de stap. Met Jools creëerde ik een stenen winkel waar je even kan wegdromen en jezelf mag verwennen met een zorgvuldig uitgezocht gamma aan spullen waar ik blij van word.

Hopelijk kan ik ook jou inspireren!

Follow Me:

Wenslijsten - Jools
2353
page-template-default,page,page-id-2353,qode-social-login-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,side_area_slide_with_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Wenslijsten

De ouders van deze baby’tjes stelden een wenslijstje samen van de spulletjes die ze graag als kadootje ontvangen voor de geboorte van hun kleine uk! Klik op de naam van het kindje en zie welke selectie zij maakten.

Je kan deze spulletjes gezellig komen shoppen in de winkel of je kan deze ook aankopen via de webshop. Eens aangekocht kan je kiezen voor de optie ‘afhalen in de winkel’. Dit betekent dat Jools deze aan de ouders bezorgt met de vermelding van wie het kadootje schenkt. Je kan ook altijd even bellen of mailen naar ons als je een bepaald artikel wil reserveren.

Zijn jullie zelf zwanger en willen jullie wat spulletjes op een wenslijstje zetten? Eerst en vooral van harte proficiat! We maken graag een afspraak met jullie om deze samen op te lijsten en te vertellen welke de werkwijze is van de winkel!

05 december 2019

27 november 2019