Nice to meet you...
 
Hi, ik ben Renata Loos. Als mama van 2 kleine kinderen en vanuit een passie voor mooie dingen, stijlvol wonen en creatief bezig zijn groeide het idee om een eigen conceptstore te runnen. Na carrières in de psychiatrische zorg en het onderwijs zette ik de stap. Met Jools creëerde ik een stenen winkel waar je even kan wegdromen en jezelf mag verwennen met een zorgvuldig uitgezocht gamma aan spullen waar ik blij van word.

Hopelijk kan ik ook jou inspireren!

Follow Me:

NEW in store... BEZISA - Jools
2382
post-template-default,single,single-post,postid-2382,single-format-standard,qode-social-login-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,side_area_slide_with_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

NEW in store… BEZISA

Jools heeft er weer een nieuw merkje bij. Houten tutkettingen en houten speeltjes gemaakt door een creatieve mama uit Nederland.
Alles wat je in haar collectie ziet is geïnspireerd op de natuur. De materialen, de kleuren en figuren. Ze houdt van design. Strakke vormen en perfectie. De liefde voor mens en natuur moet voelbaar zijn. Het ontstaan van haar designs gingen ook niet over 1 nacht ijs. Ze hebben hun tijd nodig gehad.

In de natuur vinden mensen rust. Dat is wat ze wil bereiken met haar designs voor baby’s. In een wereld waar alles te koop is en waar we dagelijks overprikkeld worden hoopt ze iets te bieden wat aanzet tot een stapje terug en tot verbinding met elkaar. De tijd nemen om iets te bekijken, te bestuderen en kunnen genieten van het serene geluid van het hout.

” WHERE THE LOVE DESIGN AND NATURE COMES TOGETHER”

Bezisa, genoemd naar haar 3 kinderen Bente, Zoë en Isa, werken nauw samen met Ferm Werk, een sociale werkplaats bij haar om de hoek. Daar werken mensen die door psychische problemen verder van de arbeidsmarkt afstaan, mee aan de productie.

Kom de collectie gerust eens bekijken. Een ideaal item op een geboortelijst of een leuke tip voor de sint!