Nice to meet you...
 
Hi, ik ben Renata Loos. Als mama van 2 kleine kinderen en vanuit een passie voor mooie dingen, stijlvol wonen en creatief bezig zijn groeide het idee om een eigen conceptstore te runnen. Na carrières in de psychiatrische zorg en het onderwijs zette ik de stap. Met Jools creëerde ik een stenen winkel waar je even kan wegdromen en jezelf mag verwennen met een zorgvuldig uitgezocht gamma aan spullen waar ik blij van word.

Hopelijk kan ik ook jou inspireren!

Follow Me:

It’s Christmas time - Jools
492
post-template-default,single,single-post,postid-492,single-format-standard,qode-social-login-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,side_area_slide_with_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

It’s Christmas time

Kerst… de periode waarin gezellige momenten worden beleefd met familie en vrienden, mooie herinneringen worden gecreeërd en het interieur gehuld wordt in een warme en knusse sfeer. Bereid je voor op de meest magische periode van het jaar en kom eens een kijkje nemen in de kerstcollectie van Jools! Je doet hier inspiratie op voor het meest cosy winterinterieur, de lekkerste en gezelligste feesttafel, het meest originele geschenk, … allemaal spullen waarmee je instant een glimlach op iemands gezicht tovert.