Nice to meet you...
 
Hi, ik ben Renata Loos. Als mama van 2 kleine kinderen en vanuit een passie voor mooie dingen, stijlvol wonen en creatief bezig zijn groeide het idee om een eigen conceptstore te runnen. Na carrières in de psychiatrische zorg en het onderwijs zette ik de stap. Met Jools creëerde ik een stenen winkel waar je even kan wegdromen en jezelf mag verwennen met een zorgvuldig uitgezocht gamma aan spullen waar ik blij van word.

Hopelijk kan ik ook jou inspireren!

Follow Me:

The joy of giving - Jools
496
post-template-default,single,single-post,postid-496,single-format-standard,qode-social-login-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,side_area_slide_with_content,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

The joy of giving

Kerstmis is dé periode bij uitstek om de liefde voor elkaar te tonen. Kook elkaars lievelingsgerecht, geniet van elkaars aanwezigheid en schenk elkaar het meest betekenisvolle cadeau. Een mooi juweel, een geschenk met een gedicht of quote, een hebbeding, … laat je inspireren door onze geschenkartikelen of door ons samengestelde cadeaupakketten! Of grabbel zelf je meest ideale en originele geschenk bij elkaar en laat er ons een mooi geheel van maken. Bij Jools maken we altijd een feest van de verpakking. Want zeg nu zelf… je word toch gewoon nog blijer wanneer er straks onder je kerstboom prachtig verpakte geschenkjes liggen?
Een cadeau is leuk om te krijgen maar vaak nog leuker om te geven. Wanneer je dus zelf aan de slag gaat met cadeaupapier en strikken, steek er deze keer dan nog wat extra tijd en moeite in om er een master piece van te maken. Het maakt het geven alleen maar leuker. En de ontvanger zal al helemaal blij worden nog voor hij/zij het geschenkje heeft uitgepakt.